A legtöbb pénzt a Skoda Octavia kombi adja vissza

Оцените материал
(0 голосов)

A legutóbbi, öt európai országban végzett EurotaxGlass tanulmány kimutatta, hogy a nemrégiben megjelent harmadik generációs Skoda Octavia (modellleírás) a legmagasabb maradványértékű autók közé tartozik az öreg kontinensen. A tanulmány összesen hat kompakt autót hasonlít össze, egy cseh családi autó becsült (jövőbeni) maradványértéke 49-40% három év használat után.

Az EurotaxGlass hat modell kombi változatát hasonlította össze: Skoda Octavia, Ford Focus, Hyundai i30 (Elantra), Opel Astra Sports Tourer, Peugeot 308 SW és Renault Megane Grandtour.

A tanulmány részeként Németország, Csehország, Franciaország, Olaszország és az Egyesült Királyság piacait vizsgálták. Az EurotaxGlass egy nemzetközi kereskedelmi autóipari szolgáltató. Ebben az esetben a cég előrejelzi az újonnan bemutatott modellek várható értékvesztését a márkák között, és elismert független vezető szerepet tölt be a járműköltség-stabilitás terén.

A tanulmány mind az öt országban azt jósolja, hogy az új Octavia becsült 3 év használat és 90 000 km után jobb maradványértéket fog elérni, mint a többi modell.

A tanulmány olyan kritériumokat vizsgál, mint a futásteljesítmény/CO2-kibocsátás, ár-érték arány, minőség és megbízhatóság. Az olyan szempontok is fontos szerepet játszanak, mint a design és a márka.

Németországban elérve a 49%-ot, az Octavia a teljes maradványérték tekintetében az első helyen áll a márka második legnagyobb piacán a világon. A német piacon a legkeresettebb modell az Ambition a 150 LE-s 2.0 TDI dízelmotorjával. Németországban az Octavia versenytársai mindössze 43%-os átlagos maradványértéket érnek el.

Csehországban a Respublika verzió várhatóan eléri a 45%-ot, ami 7%-kal jobb, mint a tanulmány többi modellje.

Az új Skoda Octavia kombi nemcsak tágas teret és gyönyörű dizájnt kínál, hanem a legmagasabb maradványértékű járművek közé is tartozik. Ezek olyan modellelőnyök, amelyeket magán- és üzleti ügyfeleink annyira értékelnek, hogy 2012-ben a második generációs Octaviát a legkelendőbb kombivá tették Európában” – mondta Werner Eichhorn, a Skoda igazgatósági tagja. értékesítés.

A Škoda Octavia kombi 1998 óta készül, azóta 1,3 millió darabot adtak el belőle. Az öreg kontinensen a modell 2012-ben vezette a legkelendőbb ötajtós családi autók listáját, és a márka összes európai eladásának 24%-át adta. Németországban tavaly az Octavia lett a legkelendőbb importautó.

Предыдущие: 50 rocznica Hondy Civic
Следующие: Stelvio – Az Alfa első SUV-ja a videoszektor legjobb németjeit támadja...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

© Joomru.com - бесплатные шаблоны joomla и расширения
Наверх